Raceverslag voorseizoen - Arco di Trento (ITA)


Hallo jongens!

Ik heb net mijn tweede race van het Italiaanse internationale kampioenschap in Arco di Trento achter de rug en ik wil jullie een kort verslag van de dag geven.

De training begon redelijk goed vanmorgen. Het gevoel op de motor was goed en wist de 2 te halennd tijd in mijn groep.

De eerste hitte van de dag was OK. Het was niet geweldig, maar ik kwam niet in de problemen en kreeg een 5th plaats op het einde.

Helaas ging de tweede manche niet zo goed. Ik ging in de eerste ronde onderuit toen Simon Längenfelder vlak voor me crashte. Het was voor mij onmogelijk om hem te ontwijken. Ik stond weer op en probeerde terug naar voren te komen, maar ik crashte later in de race opnieuw. Het was een kleine crash, maar op dat moment kon ik de top 10 niet meer halen. Ik finishte de tweede manche in 14th plaats met een 8th plaats algemeen.

Jammer dat ik het weekend niet met een beter resultaat heb kunnen afsluiten, maar mijn gedachten zijn nu al gericht op de eerste GP in Argentinië. De komende weken voor die GP staan ​​in het teken van herstellen en weer dat goede gevoel terugkrijgen.

Ik heb er vertrouwen in en kijk uit naar Argentinië!

  

OFFICIËLE LIAM EVERTS #72 MERCHANDISE